Nieuws


Laatste ‘Week Topper’ van het jaar!

Een heerlijk gerijpt stuk vlees. De reacties blijven lovend. Daarom deze week weer onze Topper onder de Toppers, om de laatste 2 weken van het seizoen in te luiden.

Lees meer »

‘Week Topper’

Filet de Canette

Eendenborst Filet

Lees meer »

‘Week Topper

Wederom op verzoek van vaste gasten en eilanders, gaan we de laatste weken in met deze topper! Lees meer »

‘Week Topper’

Skagerdijk Varkens Entrecóte

 

200 gram

€ 17,50

Lees meer »

‘Week Topper’

 

Grain Fed Sukade van de Grill uit Uruguay!

Lees meer »

‘Week Topper’

WIERINGER WEIDE Bavette

 

Smaakvol vlees uit de ecologische zone tussen de Noordzee en het IJsselmeer, afkomstig van “Schoon Vlees” boerderij Piet Ottens. De frisse lucht, de rust die dit gebied uitstraalt en de optimale gezondheid van de dieren proef je terug in de producten! Dit relatief lang en plat stuk biefstukvlees komt uit de buikspier van het rund.
De Bavette is iets steviger als normale biefstuk, maar heerlijk smaakvol.

200 gram

€ 19,50

OP = OP

‘Week Topper’

Bijna iedereen weet inmiddels dat wij ‘Dutch Dry Aged’ vlees serveren.

Een heerlijk gerijpt stukje vlees. De reacties zijn lovend. Daarom deze week weer onze Topper onder de Toppers. Lees meer »

Week Topper!

Sirloin Spies

Bistro gemarineerd Lees meer »

En ‘weer’ een stap dichterbij!!

Gisteren zijn de lampen op de gevel geplaatst. Lees meer »

‘Week Topper’

‘WEEK TOPPER’

Vlees van de week vanaf vrijdag 8 juli!

Grain Fed Sukade van de Grill uit Uruguay! Lees meer »