Nieuws


Week Topper

Sucade Steak!!

Deze grote onbekende wordt gesneden van de sucade. Sucade? Jazeker! Dit verborgen juweel ligt in de schouder van het rund.

In Nederland altijd al geroemd als draadjesvlees, vanwege de mooie structuur en smaak die ontstaat bij langzame garing.

Maar wist je dat je sucade van runderen, na het verwijderen van de zeen, ook perfect als biefstuk kan bakken?
Vol smaak door de marmering en botermals.

Perfect voor rode bereiding op de Grill.

200 gram

€ 19,50

OP = OP

Week Topper

Skagerdijk Varkens Entrecóte

Lees meer »

Week Topper

WIERINGER WEIDE

BAVETTE

Lees meer »

Week Topper!

Grain Fed Sukade

Lees meer »

Week Topper!

Australische Angus Picanha

Lees meer »

Wegens enorm succes verlengt!!!

Dry-Aged Entrecote!

Lees meer »

Mei vakantie Topper!!!

Dry-Aged Entrecoté!

Lees meer »

Het seizoen gaat nu echt beginnen!

Vanaf donderdag 29 maart, start voor ons het echte seizoen.

Lees meer »

De Kop is er af!!!

De kop is er af!

De eerste weken zijn gedraaid. De voorjaarsvakantie is weer voorbij. Het waren perfecte dagen om de nieuwe keuken te leren kennen.

Hij werkt zo fijn, zo makkelijk. En natuurlijk lopen we nog tegen wat dingetjes aan.

Maar dat mag de pret niet drukken. En ze zijn zo verholpen, door wat dingen te veranderen.

In de maand maart gaan we weer rustig verder. Alleen zijn we nog niet elke dag geopend.

Komende maand zijn we alleen geopend vanaf donderdag t/m zondag, vanaf 17.00 uur.

 

Tot snel!

#TeamDeRichel

Trots

Wij mogen ons trotse eigenaren noemen van een nieuwe keuken.

Lees meer »