Nieuws


Start seizoen 2020

We gaan weer beginnen!!!

Lees meer »

1ste Week Topper 2020

Grain Fed Sukade

Lees meer »

Week Topper

Sucade Steak!!

Deze grote onbekende wordt gesneden van de sucade. Sucade? Jazeker! Dit verborgen juweel ligt in de schouder van het rund.

In Nederland altijd al geroemd als draadjesvlees, vanwege de mooie structuur en smaak die ontstaat bij langzame garing.

Maar wist je dat je sucade van runderen, na het verwijderen van de zeen, ook perfect als biefstuk kan bakken?
Vol smaak door de marmering en botermals.

Perfect voor rode bereiding op de Grill.

200 gram

€ 19,50

OP = OP

Week Topper

Skagerdijk Varkens Entrecóte

Lees meer »

Week Topper

WIERINGER WEIDE

BAVETTE

Lees meer »

Week Topper!

Grain Fed Sukade

Lees meer »

Week Topper!

Australische Angus Picanha

Lees meer »

Wegens enorm succes verlengt!!!

Dry-Aged Entrecote!

Lees meer »

Mei vakantie Topper!!!

Dry-Aged Entrecoté!

Lees meer »

Het seizoen gaat nu echt beginnen!

Vanaf donderdag 29 maart, start voor ons het echte seizoen.

Lees meer »